Hotels
Hotels Windhoek
Hotels Swakopmund
Hotels Walvis Bay
Hotels Otjiwarongo
Hotels Lüderitz
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Klimaat
Gezondheid
Feestdagen
Transport
Algemeen
Geschiedenis
Godsdienst
Geografie
Tijdsverschil
Toerisme
Kaart
Windhoek
Kennismaking
Windhoek Airport
Weer Windhoek
Webcams Windhoek
Namibische steden
Keetmanshoop
Swakopmund
Luderitz
Meer steden ...
Namibië Reizen
Reis Namibië
Rondreis Namibië
Groepsreis Namibië
Meer Namibie...
Boeken over Namibie
Vliegtickets
Reisverslagen
Vliegtickets

 

Om op reis te kunnen vertrekken naar Namibië heeft u natuurlijk vliegtickets nodig. Veel mensen denken dat vliegen naar Namibië niet zo voor de hand liggend is, maar wanneer u de informatie op deze pagina heeft doorlezen zult u merken dat er ruim voldoende mogelijkheden zijn om van België naar Windhoek / Namibië te vliegen. Op deze pagina geven we u graag ook enkele interessante tips die er voor kunnen zorgen dat u zo weinig mogelijk moet betalen voor uw vakantie naar het Afrikaanse Namibië.

Wanneer u op reis wil naar Namibië zult u als vanzelfsprekend niet alleen op zoek moeten naar een hotel, maar ook naar vliegtickets. Steeds meer mensen kiezen er voor om zelf hun hotel en vliegtickets te boeken in plaats van een beroep te doen op een touroperator. Het spreekt voor zich dat u voor uzelf dient uit te maken welke van de twee mogelijkheden voor u het interessantst is, maar op deze pagina bieden we u in ieder geval verschillende mogelijkheden om zelf op zoek te gaan naar de interessantste vliegtickets naar Namibië.

Wanneer u er voor kiest om losse vliegtickets te boeken is de kans groot dat u te maken zult krijgen met één of meerdere tussenstops. Er vliegen vanaf Brussel verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Windhoek, maar nagenoeg allemaal gaan ze via één of meerdere tussenstops. Wanneer u kiest voor een vlucht met British Airways zult u eerst van Brussel naar Londen vliegen om vervolgens van daaruit verder te vliegen naar Johannesburg (Zuid-Afrika) om dan uiteindelijk door te vliegen naar Windhoek. South African Airways volgt nagenoeg dezelfde vliegroute, alleen gaan zij niet via Londen, maar via Munchen (in de meeste gevallen). Lufthansa vliegt dan weer via Frankfurt naar Johannesburg en Windhoek. Zoals u ziet is een tussenstop in Johannesburg nagenoeg altijd in uw vluchtschema inbegrepen, zelfs wanneer u er voor kiest om een vlucht in combinatie met een groepsreis te boeken bij een touroperator.

Specifiek voor vliegtickets naar Namibië is het van belang om het ogenblik van boeken zo goed mogelijk uit te kiezen. Vliegtickets naar Namibië kunnen namelijk behoorlijk duur zijn. De periode tussen mei en augustus is in Namibië een koelere periode. Veel reizigers kiezen dan ook deze periode uit om naar Namibië op vakantie te gaan. De populariteit van deze periode heeft er voor gezorgd dat de kostprijs van zowel vakanties als vliegtickets over het algemeen een stuk hoger liggen dan in de andere periodes doorheen het jaar. Wanneer u van mei tot augustus op vakantie wil naar Namibië is het dus zeker van belang om zo vroeg mogelijk te proberen boeken. Vergelijk daarnaast ook goed de prijzen en overweeg zeker om een complete vakantie te boeken in plaats van losse vliegtickets.