Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Klimaat
Gezondheid
Feestdagen
Transport
Algemeen
Geschiedenis
Godsdienst
Geografie
Tijdsverschil
Toerisme
Kaart
Windhoek
Kennismaking
Windhoek Airport
Weer Windhoek
Webcams Windhoek
Namibische steden
Keetmanshoop
Swakopmund
Luderitz
Meer steden ...
Namibië Reizen
Reis Namibië
Rondreis Namibië
Groepsreis Namibië
Meer Namibie...
Boeken over Namibie
Vliegtickets
Reisverslagen
Reizen Namibië

 

We overdrijven niet wanneer we zeggen dat de populariteit van Namibië als vakantieland de voorbije jaren aanzienlijk is toegenomen. Steeds meer mensen willen kennismaken met het Afrikaanse land en diens hoofdstad Windhoek. De mogelijkheiden om een reis naar Namibië te boeken zijn de laatste jaren dan ook aanzienlijk toegenomen. Niet alleen bieden steeds meer reisorganisaties reizen aan naar deze bestemming, daarnaast kiezen veel reisorganisaties er voor om hun klanten te voorzien van meerdere mogelijkheden. U kunt er daarnaast voor kiezen om een gewone individuele reis naar Namibië te ondernemen, maar u kunt eveneens kiezen voor een groepsreis. Zoals u ziet zijn er heel veel mogelijkheden om op vakantie te gaan naar Namibië en wij vertellen er u op deze pagina graag meer over.

Enkele goede redenen om naar Namibië af te reizen
Om te beginnen geven we u enkele goede redenen om een bezoekje te brengen aan dit fantastische land. In eerste instantie is er natuurlijk de hoofdstad Windhoek. Voor veel mensen vormt deze stad de eerste kennismaking met het land, in het bijzonder omdat hier ook de internationale luchthaven terug te vinden is. Ook andere steden zoals Keetmanshoop, Swakopmund en Luderitz zijn echter absoluut het bezoeken meer dan waard.

Tussen de verschillende steden in zult u ook graag kennis willen maken met enkele nationale parken. Vooral het Etosha National Park is bijzonder populair omwille van de grote hoeveelheden wild die hier terug te vinden zijn. U heeft Namibië niet gezien wanneer u geen bezoek heeft gebracht aan dit prachtige park. Voor avonturiers is Namibië absoluut een aanrader, maar ook voor mensen die tussendoor graag genieten van het comfort van een resort kan een reis naar Namibië voor een welkome ontspanning zorgen.

Individuele reizen naar Namibië
Wanneer u op vakantie wil gaan naar Namibië heeft u de keuze tussen een groepsreis of een individuele reis. Hoe dan ook raden we u aan om er voor te kiezen om een georganiseerde reis te boeken. Wanneer u alles op eigen houtje ter plaatse moet gaan regelen kost dit niet alleen veel tijd, het zal u doorgaans ook meer kosten dan wanneer u er voor kiest om een georganiseerde vakantie vanuit België of Nederland te boeken. Individuele reizen naar Namibië worden door enkele reisorganisaties aangeboden waardoor het de moeite waard is om even te vergelijken. De reisorganisatie Sawadee Reizen (klik voor meer informatie) is bijvoorbeeld een bekende organisatie die reizen naar Namibië aanbiedt.

Groepsreizen naar Namibië
Wanneer u niet meteen te vinden bent voor een individuele rondreis door Namibië beschikt u eveneens over de mogelijkheid om te kiezen voor een groepsreis. Over het algemeen zijn groepsreizen de populairste vorm om kennis te maken met Namibië. Het maken van een groepsreis in Namibië is doorgaans niet alleen een stuk voordeliger dan een individuele rondreis, het wordt door de meeste reizigers ook als een stuk veiliger en ontspannender aanzien. U reist dan immers in groep en voorzien van een professionele gids waardoor u in zo optimaal mogelijke omstandigheden kennis kunt maken met alles wat het prachtige Namibië u te bieden heeft. Het boeken van een groepsreis naar Namibië is dan ook een absolute aanrader en eveneens mogelijk met de reisorganisatie Sawadee Reizen.