Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Klimaat
Gezondheid
Feestdagen
Transport
Algemeen
Geschiedenis
Godsdienst
Geografie
Tijdsverschil
Toerisme
Kaart
Windhoek
Kennismaking
Windhoek Airport
Weer Windhoek
Webcams Windhoek
Namibische steden
Keetmanshoop
Swakopmund
Luderitz
Meer steden ...
Namibië Reizen
Reis Namibië
Rondreis Namibië
Groepsreis Namibië
Meer Namibie...
Boeken over Namibie
Vliegtickets
Reisverslagen
Groepsreis

 

Indien u op vakantie wil naar Namibië zult u ter ongetwijfeld aan denken om die reis niet alleen, maar in groep te ondernemen. Hoe mooi Afrika ook mag zijn, het is er vaak niet veilig om alleen rond te trekken. De veiligheid van een groep welke wordt geleid door een gids met kennis van het land en diens bevolking zorgt er voor dat u in alle comfort en op een ontspannende manier uw vakantie kunt beleven.

De toenemende populariteit van Namibië als vakantieland zorgt er voor dat er niet alleen steeds meer reizen naar worden geboekt en ondernomen, ook het aantal groepsreizen naar Namibië stijgt ieder jaar opnieuw. Namibië is dan ook een uitstekende vakantiebestemming voor iedereen die niet op zoek is naar een standaard zon, zee of strandvakantie, maar die echt wil kennismaken met iets nieuws. Wanneer u ook maar een beetje avontuurlijk bent aangelegd en u graag Afrika eens in al haar facetten wenst te aanschouwen raden we u dan ook zeker en vast aan om eens een kijkje te gaan nemen in het prachtige Namibië en diens vele bezienswaardigheden te ontdekken.

Voordelen van een groepsreis naar Namibië
Laat ons om te beginnen even kijken naar de voordelen die verbonden zijn aan een groepsreisn aar Namibië en dat zijn er nogal wat. Enkele van deze voordelen werden reeds aangehaald in de inleiding van dit artikel. Het is namelijk een feit dat een groepsreis ondernemen naar Namibië een stuk veiliger is dan wanneer u alleen of samen met uw partner naar daar op vakantie gaat. Daarnaast voorzien de meeste touroperators een gids bij een groepsvakantie die uw eigen taal spreekt. Het spreekt voor zich dat een dergelijke persoon ter plaatse vinden geen eenvoudige opdracht is.

Verder is er ook een financieel voordeel verbonden aan een groepsreis. U dient in dit geval immers niet alleen op te draaien voor de kosten van bijvoorbeeld excursies en het transport. Alles wordt gedeeld waardoor u op het einde van de rit een stuk goedkoper uit bent en dat terwijl u even veel heeft gezien. Zoals u ziet zijn er tal van interessante voordelen verbonden aan het ondernemen van een groepsreis naar Namibië.

Nadelen van een groepsreis naar Namibië
Het spreekt voor zich dat er ook enkele nadelen zijn verbonden aan een groepsreis Namibië. Er zijn bijvoorbeeld nog steeds mensen die er eigenlijk helemaal niet van houden om een groepsreis te ondernemen. Deze mensen willen hun vakantie op hun eigen tempo doorbrengen en willen niet afhankelijk zijn van een groep. Zij kiezen er dan ook maar beter voor om een individuele reis of rondreis door Namibië te maken. Dergelijke reizen worden eveneens veelvuldig aangeboden door touroperators en worden tot in de puntjes verzorgd. Ook wanneer u helemaal niet te vinden bent voor het maken van excursies en u gewoon wenst te vertoeven in één van de resorts in Namibië raden we u aan om geen groepsreis te boeken.

Groepsreis naar Namibië boeken
Er zijn verschillende reisorganisaties die het mogelijk maken om een groepsreis naar Namibië te ondernemen. Neem nu bijvoorbeeld Sawadee Reizen. Deze reisorganisaties biedt in totaal drie verschillende reizen aan naar Namibië die stuk voor stuk tot in de puntjes geregeld zijn. Het is mogelijk om deze reizen in groep, maar ook alleen te ondernemen.