Hotels
Hotels Windhoek
Hotels Swakopmund
Hotels Walvis Bay
Hotels Otjiwarongo
Hotels Lüderitz
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Klimaat
Gezondheid
Feestdagen
Transport
Algemeen
Geschiedenis
Godsdienst
Geografie
Tijdsverschil
Toerisme
Kaart
Windhoek
Kennismaking
Windhoek Airport
Weer Windhoek
Webcams Windhoek
Namibische steden
Keetmanshoop
Swakopmund
Luderitz
Meer steden ...
Namibië Reizen
Reis Namibië
Rondreis Namibië
Groepsreis Namibië
Meer Namibie...
Boeken over Namibie
Vliegtickets
Reisverslagen
Hotels Walvis Bay

Wilt u niet zoals de meeste reizigers kiezen voor een hotel in de Namibische hoofdstad Windhoek of Swakopmund, maar bent u wel te vinden voor een verblijf in het economisch o zo belangrijke Walvis Bay? In dat geval bent u op deze pagina beslist aan het juiste adres! We bieden u hier namelijk graag een uitgebreid overzicht van de beste hotels op vlak van prijs- kwaliteitsverhouding. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig hotel of een zeer uitgebreide en luxueuze accommodatie, we stellen graag alle mogelijkheden uitgebreid aan u voor. Bent u met andere woorden op zoek naar een verblijfplaats in Walvis Bay? Aarzel dan niet langer en maak snel kennis met onderstaande hotels!

Oyster Box Guesthouse

 
Het Oyster Box Guesthous is ongetwijfeld één van de populairste accommodaties van Walvis Bay. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Oyster Box Guesthous biedt haar gasten prachtige, moderne kamers met daarnaast ook nog eens schitterend zonneterras van waaruit een panoramisch uitzicht heeft over de omgeving. Wilt u graag een hapje eten? Geen probleem, op minder dan 10 minuten wandelen zijn maar liefst 3 restaurants terug te vinden. Op zoek naar een manier om in alle rust te verblijven in Namibië? Boek dan beslist het Oyster Box Guesthous!
  » Boek het Oyster Box Guesthouse bij Booking.com

Protea Hotel Pelican Bay

 
Reizigers die naar Namibië afreizen willen natuurlijk niets liever dan gewoon optimaal te genieten van hun vakantie in dit prachtige land. Nadat u zaken in de omgeving heeft bezocht kunt u in uw accommodatie heerlijk tot rust komen. Protea Hotel Pelican Bay biedt haar gasten namelijk een aantal ontspannende wellness-faciliteiten aan. Daarnaast beschikt u in dit hotel eveneens over een prachtige uitzicht op de baai, maakt u er gebruik van een gratis draadloze internetverbinding en kunt u er zelfs zomaar dolfijnen spotten! Protea Hotel Pelican Bay is dan ook zeker en vast een aanrader.
  »  Boek het Protea Hotel Pelican Bay bij Booking.com

Protea Hotel Walvis Bay

 
Het Protea Hotel Walvis Bay is misschien wel één van de gezelligste accommodaties van de streek. Gezelligheid is hier troef en dat is niet alleen terug te zien in de hotelkamers, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes. Het Protea Hotel Walvis Bay is daarnaast gelegen op een unieke ligging langs de woestijn en Walvis Bay waardoor er meer dan voldoende mogelijkheden zijn om activiteiten te ondernemen. Gasten beschikken bij deze accommodatie tot slot steeds over gratis Wi-Fi evenals een parking voor hun huurauto alsook over een speelplaats voor kinderen.
  »  Boek het Protea Hotel Walvis Bay bij Booking.com

Lagoon Loge

 
Het Lagoon Loge hotel is gelegen op ongeveer 5 minuten rijden van het centrum van de stad. Bent u van plan om vanuit Walvis Bay door te vliegen naar uw volgende vakantiebestemming? De luchthaven is gelegen op ongeveer 15 kilometer afstand van deze accommodatie. Daarnaast biedt Lagoon Loge haar gasten modern ingerichte kamers alsook gratis draadloos internet en gratis parkeerplaatsen aan. Wilt u graag enkele uitstappen ondernemen? Geen probleem, het personeel van Lagoon Loge helpt u graag bij het uitkiezen en regelen van de activiteiten.
  » Boek Lagoon Loge bij Booking.com

Oryx Bed and Breakfast

 
Een zeer eenvoudige, maar wel nette accommodatie om in te verblijven. Zo kan de Oryx Bed and Breakfast in Walvis Bay het best omschreven worden. Deze accommodatie is vooral populair bij mensen die op doorreis zijn en op zoek zijn naar een goedkope manier om te overnachten. Oryx Bed and Breakfast biedt eenvoudig ingerichte kamers, de mogelijkheid om er ontbijten alsook gratis parkeerplaats voor de gasten. Daarnaast is Oryx Bed and Breakfast gelegen op en afstand van ongeveer 17 kilometer ten opzichte van de luchthaven van Walvis Bay.
  » Boek Oryx Bed and Breakfast bij Booking.com

Pelican Point Lodge

 
Pelican Point Lodge is misschien wel één van de mooiste en meest bijzonder accommodaties die het land te bieden heeft. Dit hotel is terug te vinden aan de voet van de historische vuurtoren die luistert naar de naam Pelican Point. Het resort biedt haar gasten een mooi uitzicht op de omgeving en dan met name niet alleen op Walvis Bay, maar ook op de Atlantische Oceaan en het strand. U verblijf hier in subliem ingerichte kamers die stuk voor stuk over een mooi uitzicht beschikken. Logeren in Pelican Point Lodge is logeren in stijl en klasse. Een aanrader!
  » Boek Pelican Point Lodge bij Booking.com