Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Klimaat
Gezondheid
Feestdagen
Transport
Algemeen
Geschiedenis
Godsdienst
Geografie
Tijdsverschil
Toerisme
Kaart
Windhoek
Kennismaking
Windhoek Airport
Weer Windhoek
Webcams Windhoek
Namibische steden
Keetmanshoop
Swakopmund
Luderitz
Meer steden ...
Namibië Reizen
Reis Namibië
Rondreis Namibië
Groepsreis Namibië
Meer Namibie...
Boeken over Namibie
Vliegtickets
Reisverslagen
>
Weer Windhoek

 

Windhoek, de hoofdstad van Namibië, is voor velen de eerste kennismaking met het Afrikaanse land Namibië. Alvorens naar Windhoek of Namibië af te reizen zijn veel mensen nieuwsgierig naar het weerbeeld. Het weer is natuurlijk zeer belangrijk om een geslaagde vakantie te beleven. Zonder mooi weer kan zomaar alles in het water vallen. Daarom hebben we voor onze bezoekers deze pagina gemaakt.

Wanneer u naar Windhoek wenst af te reizen kunt u hieronder het weer voor de komende 3 dagen raadplegen. Op deze manier blijft u niet alleen op de hoogte van het weer voor de eerste dag van uw vakantie, maar ook voor de daarop volgende dagen.

U dient er wel rekening mee te houden dat Namibië een vrij groot land is. Het is dan ook niet omdat het in Windhoek bijvoorbeeld mooi weer is en er ook mooi weer de komende dagen wordt verwacht dat, dat eveneens geldt voor de andere regio's van het land. Daarom raden we u zeker en vast aan om ook het weer in de andere regio's van het land te raadplegen, in het bijzonder wanneer u er aan denkt om bijvoorbeeld een rondreis te doen door Namibië.

 

Weersverwachting
Windhoek
Meer weer in Windhoek